Diagnoosi oli helpotus

Tässä postauksessa puhun avoimesti ADHD-diagnoosistani, joka on ollut kuin valonpilkahdus pimeässä.

Selityksiä ja Hyväksyntää

Vuosi sitten päätin kääntyä terveydenhuollon ammattilaisten puoleen, sillä halusin ymmärtää paremmin, miksi olen aina ollut erilainen kuin muut. Jatkuvat pohdinnat omasta erilaisuudesta veivät minut pitkään odotettuihin tutkimuksiin ja testeihin. Pari viikkoa sitten sain viimein vastauksen – minulla on ADHD.

🧩 Palaset Loksahtavat Paikoilleen

ADHD-diagnoosin saaminen oli kuin palapelin viimeisten palojen loksahtamista paikoilleen. Kaikki se, mikä oli aiemmin tuntunut hankalalta ymmärtää, sai nyt selityksen. Ei enää tarvinnut miettiä, miksi olen erilainen tai miksi tuntuu, että en aina sovi muottiin.

💪 Motivaatiota Matkalle

Tämä diagnoosi ei ole taakka, vaan päinvastoin – se on voimavara. Se antaa ymmärrystä omasta toiminnastani ja ajatuksistani. Nyt tiedän, mitä kohti tähtään, ja saan lisää motivaatiota sekä energiaa matkallani kohti tasapainoista ja kevyempää elämää.

🌈 Uuden Alun Löytäminen

ADHD-diagnoosi ei ole loppu, vaan uuden alku. Se avaa oven ymmärtämään itseään syvemmin ja löytämään keinoja elää täysipainoista elämää omista vahvuuksista käsin. Haluan kulkea tämän tien avoimesti ja jakaa kanssanne oivalluksiani ja onnistumisiani✨


Kommentit